Hyppää pääsisältöön

Laatuvastaava 2024 - ilmoittautuminen koulutukseen alkanut

Kategoria:
Uutiset

Anna tiimillesi työkalut laadun kehittämiseen – Laatuvastaavakoulutus 2024

Haluatko parantaa työyksikkösi toiminnan laatua, vaikuttavuutta ja potilashyötyjä? Conmedicin Laatuvastaavakoulutus antaa tiimillesi tarvittavat työkalut ja tiedot toiminnan ja laadun kehittämiseen käytännönläheisesti ja tehokkaasti.

Koulutuksen hyödyt

Konkreettisia työkaluja laadun kehittämiseen: Koulutuksessa perehdytään laatuun liittyviin käsitteisiin ja menetelmiin käytännönläheisesti. Osallistujat kehittävät oman työpaikan prosessia välitehtävänä, jolloin opittua pääsee soveltamaan käytäntöön välittömästi.

Paranna työyksikkösi toiminnan laatua: Koulutuksen jälkeen osallistujilla on valmiudet johtaa projekteja ja kehittämishankkeita, joiden tavoitteena on parantaa toiminnan laatua, vaikuttavuutta ja potilashyötyjä.

Edistä tiimityötä ja osaamisen jakamista: Samasta työyksiköstä useamman henkilön osallistuminen koulutukseen vahvistaa oppimista ja edistää yhteisen näkemyksen syntymistä toiminnan ja laadun kehittämisestä.

Opi alan johtavilta asiantuntijoilta: Koulutuksen sisältö perustuu Conmedicin 30 vuoden kokemukseen terveydenhuollon laadun kehittämisestä.

Liity osaajien joukkoon: Yli 50 aiempien vuosien koulutukseen osallistunutta laatuvastaavaa toimii jo aktiivisesti laadun kehittäjinä omissa organisaatioissaan.

Kenelle

Koulutus sopii erinomaisesti kaikille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka haluavat kehittää osaamistaan laadunhallinnan ja -kehittämisen saralla. Aiempaa kokemusta laadun kehittämisestä ei vaadita.

Koulutuksen toteutus

Koulutus koostuu kolmesta kahden päivän intensiivisestä koulutusmoduulista ja niiden välissä tehtävistä käytännönläheisistä välitehtävistä. Koulutuskokonaisuuden sisältö, moduulin I ohjelma ja koulutusesite löytyvät täältä >>

Ajankohta ja paikka

Ensimmäinen moduuli järjestetään 28–29.8.2024 Gustavelund Kokoushotellissa Tuusulassa. Seuraavien moduulien ajankohdat päätetään yhdessä osallistujien kanssa (alustavat ajankohdat oheisessa ohjelmassa).

Hinta

1250 € + alv. / moduuli

Ilmoittautuminen

https://beta.conmedic.fi > Koulutus tai yhteys@conmedic.fi

Investoi työyksikkösi tulevaisuuteen ja anna tiimillesi mahdollisuus kehittää osaamistaan laadun kehittämisen saralla!