Hyppää pääsisältöön

Osallistava koulutustoiminta

Conmedic tukee terveydenhuollon kehittämistyötä ja laadunparantamista järjestämällä valtakunnallista, alueellista ja työpaikkakoulutusta. Conmedic ylläpitää Aineistopalvelua tukemaan koulutustoimintaa.

Conmedicin koulutustoiminta

Laatutyöhön valmentavat koulutukset ovat laatuvastaavakoulutus ja vertaisarviointiryhmien koulutus. Laatuvastaavakoulutus koostuu kolmesta kahden päivän moduulista ja välitehtävistä, jotka suunnitellaan niin, että ne auttavat omaa työyhteisöä kehittymään. Näitä koulutuksia voidaan toteuttaa myös alueellisesti esim. tukemaan hyvinvointialueen toiminnan kehittämistä.

Pidämme puolen tai koko päivän koulutuksia työyhteisön koko henkilökunnalle, joissa opitaan perusteet laadun ja toiminnan kehittämisestä. Työpaikka voi itse valita aiheen, jota käytetään harjoitusten esimerkkinä.

Kaikki koulutuksiin liittyvät tiedustelut yhteys(at)conmedic.fi

Etäkoulutus

Conmedic järjestää myös etäkoulutusta. Koulutukset voidaan toteuttaa suorana tai opiskelu voi tapahtua kullekin sopivana aikana videoita seuraamalla. Lue lisää etäkoulutuksista.

Aineistopalvelu

Conmedic ylläpitää materiaalipankkia, joista koulutuksiin osallistuvat saavat käyttöönsä prosessikuvauksia, ohjeita ammattilaisille ja ohjeita potilaille.