Hyppää pääsisältöön

Osallistava koulutustoiminta

Conmedic tukee terveydenhuollon kehittämistyötä ja laadunparantamista järjestämällä valtakunnallista, alueellista ja työpaikkakoulutusta. Conmedic koordinoi laatuverkostoja ja ylläpitää niille Aineistopalvelua.

Conmedicin koulutustoiminta

Conmedic on järjestänyt Terveydenhuollon laatupäivän seitsemäntoista kertaa. Tapahtuma on tärkein terveydenhuollon laadun kehittämistapahtuma maassamme. XVII Terveydenhuollon laatupäivän luennot voit katsoa videoituna. Pyydä tarjous, jos haluat käyttää luentoja työpaikkasi koulutusmeetingeissä. 

Alueelliset koulutukset antavat mahdollisuuden yhteistyöhön ja ajatusten vaihtoon muiden toimijoiden kanssa. Vuoden 2020 alueellisen koulutuksen aiheena on painonhallinta. Ilmoittaudu oman alueesi tilaisuuteen >> 

Laatutyöhön valmentavat koulutukset ovat laatuvastaavakoulutus ja vertaisarviointiryhmien koulutus. Laatuvastaavakoulutus koostuu kolmesta kahden päivän moduulista ja välitehtävistä, jotka suunnitellaan niin, että ne auttavat omaa työyhteisöä kehittymään. Vuoden 2020 koulutus alkoi elokuussa. Vuoden 2021 koulutus alkaa keväällä. 

Vertaisarviointiryhmien koulutuksessa opitaan yhden päivän koulutuksessa strukturoidun vertaisarvioinnin tekeminen. Seuraava koulutus on etäkoulutus 22.10.2020. Ilmoittaudu mukaan.

Pidämme puolen tai koko päivän koulutuksia työyhteisön koko henkilökunnalle, jotta laadun ja toiminnan kehittäminen tulevat tutuiksi. Työpaikka voi itse valita aiheen, jota käytetään harjoitusten esimerkkinä. Kaikki koulutuksiin liittyvät tiedustelut yhteys(at)conmedic.fi

Etäkoulutus

Conmedic järjestää myös etäkoulutusta. Koulutukset voidaan toteuttaa suorana tai opiskelu voi tapahtua kullekin sopivana aikana videoita seuraamalla. Lue lisää etäkoulutuksista.

Aineistopalvelu

Conmedic ylläpitää materiaalipankkia, joista laatuverkostojen jäsenet saavat käyttöönsä prosessikuvauksia, ohjeita ammattilaisille ja ohjeita potilaille. Osa koulutusmateriaalista on kaikkien vapaasti saatavissa Aineistopalvelusta