Hyppää pääsisältöön

XVII Terveydenhuollon laatupäivä

Tapahtuman ajankohta
-

XVII Terveydenhuollon laatupäivä on keskiviikkona 2.9.2020 Radisson Blu Royalissa Runeberginkatu 2, Helsinki. Keväällä peruuntunut laatupäivä on siirretty pidettäväksi heti kesän jälkeen. Tapahtuma on sekä lähikoulutustilaisuus (toivottavampi keskusteluiden takia) että striimattava etäkoulutus.

Päivän teemana on 'Tasalaatuista ja turvallista'. Päivässä käsitellään monipuolisesti laadulla johtamista, prosessien kehittämistä ja ajan vaatimia uudistumistarpeita. Koulutustilaisuus on avoin kaikille toiminnan, laadun ja vaikuttavuuden kehittämisestä kiinnostuneille.  Päivän järjestäjinä ovat Laatuverkostot ja Conmedic. Tutustu ohjelmaan >>

Koulutuspäivän hinta on 380 € +alv lähikoulutuksessa. Maksu kattaa koulutuksen, lounaan ja kahvit. Etäkoulutuksen hinta on 300 € +alv. Laatuverkoston jäsenille on koulutuksen hinta 270 € +alv sekä lähi- että etäkoulutuksessa.  

Peruuttamattomasta ilmoittautumisesta laskutetaan täysi hinta. 26.8.2020 jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutetaan syntyneet kustannukset. 

Majoituksen jokainen varaa ja maksaa itse. Radisson Blu Royalissa on tarvitseville kiintiövaraus huoneista.

Ilmoittaudu tapahtumaan täyttämällä lomake
Osallistun
Ruksaamalla tämän valinnan, hyväksyn Conmedicin rekisteri- ja tietosuojaselosteen.