Hyppää pääsisältöön

Osallistava koulutustoiminta

Conmedic tukee terveydenhuollon kehittämistyötä ja laadunparantamista järjestämällä valtakunnallista, alueellista ja työpaikkakoulutusta. Conmedic koordinoi laatuverkostoja ja ylläpitää niille Aineistopalvelua.

Conmedicin koulutustoiminta

Alueelliset koulutukset antavat mahdollisuuden yhteistyöhön ja ajatusten vaihtoon muiden toimijoiden kanssa. 

Laatutyöhön valmentavat koulutukset ovat laatuvastaavakoulutus ja vertaisarviointiryhmien koulutus. Laatuvastaavakoulutus koostuu kolmesta kahden päivän moduulista ja välitehtävistä, jotka suunnitellaan niin, että ne auttavat omaa työyhteisöä kehittymään.

Pidämme puolen tai koko päivän koulutuksia työyhteisön koko henkilökunnalle, joissa opitaan perusteet laadun ja toiminnan kehittämisestä. Työpaikka voi itse valita aiheen, jota käytetään harjoitusten esimerkkinä.

Kaikki koulutuksiin liittyvät tiedustelut yhteys(at)conmedic.fi

Etäkoulutus

Conmedic järjestää myös etäkoulutusta. Koulutukset voidaan toteuttaa suorana tai opiskelu voi tapahtua kullekin sopivana aikana videoita seuraamalla. Lue lisää etäkoulutuksista.

Aineistopalvelu

Conmedic ylläpitää materiaalipankkia, joista laatuverkostojen jäsenet saavat käyttöönsä prosessikuvauksia, ohjeita ammattilaisille ja ohjeita potilaille. Osa koulutusmateriaalista on kaikkien vapaasti saatavissa Aineistopalvelusta