Hyppää pääsisältöön

Osallistava koulutustoiminta

Conmedic tukee terveydenhuollon kehittämistyötä ja laadunparantamista järjestämällä valtakunnallista, alueellista ja työpaikkakoulutusta. Conmedic koordinoi laatuverkostoja ja ylläpitää niille Aineistopalvelua.

Conmedicin koulutustoiminta

Alueelliset koulutukset antavat mahdollisuuden yhteistyöhön ja ajatusten vaihtoon muiden toimijoiden kanssa. Vuoden 2022 alueellisen koulutuksen aiheena jatkuu painonhallinta ja lihavuuden hoito. Painonhallinnan peruskoulutus on tarjolla niille, jotka eivät osallistuneet koulutukseen aikaisemmin. Lisäksi jatkamme keväällä 2022 painonhallinnan jatkokoulutuksia peruskoulutuksen käyneille yhteisöille. 

Laatutyöhön valmentavat koulutukset ovat laatuvastaavakoulutus ja vertaisarviointiryhmien koulutus. Laatuvastaavakoulutus koostuu kolmesta kahden päivän moduulista ja välitehtävistä, jotka suunnitellaan niin, että ne auttavat omaa työyhteisöä kehittymään. Vuoden 2022 koulutus alkaa elokuussa Helsingissä. Mikäli koronatilanne ei mahdollista lähikoutusta, toteutuu koulutus etänä.

Vertaisarviointiryhmien koulutuksessa opitaan yhden päivän koulutuksessa strukturoidun vertaisarvioinnin tekeminen. Seuraava koulutus on syksyllä 2022. Ilmoittatuminen avataan loppukesästä.

Pidämme puolen tai koko päivän koulutuksia työyhteisön koko henkilökunnalle, joissa opitaan perusteet laadun ja toiminnan kehittämisestä. Työpaikka voi itse valita aiheen, jota käytetään harjoitusten esimerkkinä.

Kaikki koulutuksiin liittyvät tiedustelut yhteys(at)conmedic.fi

Etäkoulutus

Conmedic järjestää myös etäkoulutusta. Koulutukset voidaan toteuttaa suorana tai opiskelu voi tapahtua kullekin sopivana aikana videoita seuraamalla. Lue lisää etäkoulutuksista.

Aineistopalvelu

Conmedic ylläpitää materiaalipankkia, joista laatuverkostojen jäsenet saavat käyttöönsä prosessikuvauksia, ohjeita ammattilaisille ja ohjeita potilaille. Osa koulutusmateriaalista on kaikkien vapaasti saatavissa Aineistopalvelusta