Hyppää pääsisältöön

Valtimotautien laatuverkoston syyskokous

Tapahtuman ajankohta
-

Valtimotautien ehkäisyn laatuverkoston syyskokous on 10-11.11.2021 Radisson Blu Royalissa (Runeberginkatu 2, Helsinki). Kokous muuttuu virtuaaliseksi, jos viranomaiset kieltävät lähikokoontumiset. Pitkästä aikaa pyritään ensisijaisesti lähitapaamiseen.

Kokous pohtii hoidon organisointia, hyviä työtapoja ja prosesseja sekä kliinisen työn tehostamista. Aiheina, pitkäaikaissairaat (diabetes, lihavuus, verenpaine, sepelveltimotauti, sydämen vajaatoiminta, tupakasta vieroitus) monisairaat, hoidon jatkuvuus, potilasvirta ja episodivastaanotto. 

Osallistumismaksu on 360 € + alv. Se kattaa molempien päivien koulutuksen, kahvit, lounaat ja illallisen. Yhden päivän osallistumiselle ei ole erillistä hintaa. Early bird hinta on voimassa 29.10.2021 saakka. Sen jälkeen osallistumismaksu on 460 € +alv. Majoitus on varattu Hotel Radisson Blu Royalista. 1hh hinta on 140 € +alv ja 2 hh 160 € +alv.

Peruutusehdot: Peruuttamattomasta ilmoittautumisesta laskutetaan täysihinta. 2.11.2021 jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutetaan vähintään puolihintaa tai syntyneet kustannukset.